Szórakozás

Ezért koplal Kaszás Géza

Koplalással telnek Kaszás Géza hetei, a színész szeretne legalább öt kilót ledobni.

A színész-producer a Nemzeti Vágta vasárnapi jótékonysági sztárfutamán is indul, és mint mondja, lazábbnak, könnyebbnek érzi magát, ha „fogyaszt” egy kicsit.

“Bevallom, nyáron pár kiló felszaladt, ezt szeretném most leadni. Az étkezésből visszavettem, de azért az Országkonyha bőséges kínálatát nem fogom kihagyni, hiszen a Nemzeti Vágta gasztronómiai seregszemle is, rengeteg fantasztikus étellel. Ezen kívül minden nap keményen edzek, imádom a vágta izgalmát, igaz, a nyerés még nem jött össze. Új lovam van, aki eddig egész nyugodnak tűnt, de az utóbbi napokban igencsak „felpörgött”, talán érzi, hogy hamarosan itt a verseny napja” – mondta Kaszás Géza.

Kaszás Géza korábban egy tévéműsorban szakácsként is megmutatta magát, köztudott róla, járatos a konyhaművészetben. A nyereg alatt puhított hús történetét is ismeri.

“Az, hogy nyereg alá helyezett nyers húst ettek volna a hunok, csak legenda, tévhit. Ennek a gasztronómiához semmi köze. Besózva, sebgyógyításra használták, amikor a favázas, faragott nyereg felsértette a lovak hátát.  Volt azonban főzőkultúrájuk, hiszen sütés helyett inkább üstökben főzték ételeiket, ez pedig ismereteket igényelt” – állítja Kaszás Géza, aki mostanában az m1 csatornán lovasmagazint vezet Vágtass velem címmel, mi több, egy új film ötlete is körvonalazódik a fejében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik