Szórakozás

Hajas László átverte a feleségét

hajas lászló (hajas lászló, )
hajas lászló (hajas lászló, )

A sztárfodrászt annyira megbabonázta a Nemzeti Vágta hangulata, hogy idén is rajthoz áll – írja a Bors.

Hajas László a tavalyi Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutamán aratott győzelme után azt ígérte a feleségének, hogy többé nem versenyez lóháton. Erre az évre azonban trükkös kibúvót talált, idén a Biga fogathajtó számban indul. Ez nem egyéni versenyszám, lesz mögötte egy segédhajtó.

Hajas döntését felesége csendes apátiával fogadta, nem mondott semmit. Beletörődött. A sztárfodrász nem először teszi próbára idegeit, hisz a vágta történetében Hajashoz fűződik a legtöbb izgalmas pillanat, 2008-ban hatalmasat bukott a lovával, egy évvel később a verseny után esett le a ló hátáról. A sztárfodrász a Borsnak azt mondta: nem a győzelemért, hanem az adrenalinért vállalja a versenyzést.

Mint korábban megírtuk, Herendi-motívumokkal készülnek a Nemzeti Vágtára a magyar celeblányok, akik a lovaktól azért kicsit tartanak.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábban jelezte, hogy a Nemzeti Vágta miatt szeptember 10-én, hétfőn 0 órától szeptember 18-án, kedden 24 óráig átmenetileg szünetel a városligeti buszparkoló működése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik