Szórakozás

Emily VanCamp, a kedves szomszédlány imád gonoszkodni

Az angyalarcú Emily VanCampot az Everwood és a Testvérek bájos szőkeségeként ismertük meg, legújabb sorozatában, a Bosszúban azonban sötét és gyakran kegyetlen oldalát is megvillantja. A színésznő tudja, hogy sok rajongója idegenkedve fogadja majd új arcát, de bízik benne, hogy megértik: karrierje legizgalmasabb feladatát egyszerűen nem hagyhatta ki.

Korábbi sorozataiban Emily VanCamp volt a tipikus kedves lány a szomszédból. A Bosszú címszerepében azonban karakterét csak a megtorlás élteti, amiért a legkegyetlenebb húzásokat is képes elkövetni. A gyönyörű színésznő nem táplál illúziókat és tudja, hogy sok rajongója csalódni fog új, sötétebb oldalában, amelyet nehezen sikerült előcsalogatnia magából.

„Úgy gondolom, ezzel a karakterrel nagy csalódást fogok okozni sok rajongómnak, és a meghallgatásokon nem is tudtam teljesen elszakadni a korábbi szerepek jó kislány imidzsétől. De elolvastam a forgatókönyvet, és egyszerűen imádtam. Végigmentünk a teljes meghallgatási procedúrán, és amikor már a próbára került volna a sor, a producer felhívta a menedzseremet és azt mondta neki: Nem tudjuk, hogy képes-e igazán gonosszá válni. Nem úgy láttuk a találkozón. Ám szerencsére sikerült meggyőznöm őket” – árulta el Emily VanCamp, aki élete egyik legnagyobb szakmai kihívását nyerte meg alakításával.

Azonban a kedves szomszédlány sem tűnt el, a színésznő Emily Thorne-ként a bosszúhadjáratában is kamatoztatja angyalarcát és bájosságát, amellyel sorra behálózza a hamptonsi elit társaságot. A színésznő rendkívül élvezi, hogy a sorozatban kiteregetheti a gazdagok szennyesét, amelyhez már a Testvérek című sorozatban is gyűjthetett tapasztalatot.

„Imádom a gazdag emberek sötét kis titkait. A Bosszúban pedig nekem kell legyőznöm őket, s ez a helyzet még inkább tetszik. Emily nyolc évig készült a leszámolásra, aprólékosan kidolgozta új személyiségét és a bosszú tervét. Arra azonban nem számított, hogy a legfőbb célpont, a Grayson család nem minden tagja szörnyeteg, és valódi érzelmei támadnak például a fiuk, Daniel iránt. És gyerekkori barátjára, Jackre illetve az iránta fellángoló érzésekre sem számított. Így kialakul egy nagyon bonyolult szerelmi háromszög, ami folyamatosan átírja a tervet” – tette hozzá a színésznő, aki nemcsak a sorozatban, de az életben is egy párt alkot a Danielt alakító, Joshua Bowmannel.

Nem csupán az érzelmek, a semmiből felbukkanó régi ismerősök és új ellenségek egyaránt megnehezítik a bosszúéhes Emily célját. Az egyre kuszább hadjáratban pedig szeretteivel együtt ő is egyre nagyobb veszélybe kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik