Szórakozás

Ebbe most tényleg belebukhat Liptai Claudia?

Egyelőre még nem tudni, mikor kerülhet a boltokba Liptai Claudia könyve, de már többen is azt latolgatják, vajon siker vagy bukás lesz a híresség legújabb vállalkozása.

Rengeteg a titok Liptai Claudia készülő könyve körül. A tényt, hogy valóban írásra adta a fejét, maga a színésznő erősítette meg a Bumeráng című műsorban. Azt is elmondta, nem az önéletrajzát veti papírra, hanem krimit írt. Már elkészült a könyv, ám azt nem árulta el, mikor jelenik meg. Sokan arra tippelnek, hogy karácsonyra akarják piacra dobni a színész-műsorvezető első könyvét. A kiadó személye egyelőre szintén titkos.

Legyen bárhogyan, Claudiának cseppet sem lesz könnyű dolga – mondják a könyvkiadáshoz értők. Ma ugyanis könyvet eladni merész vállalkozás. Állítólag nagyon jónak számít, ha valamiből 3000 példányt el lehet adni, nyílván ebből még egyáltalán nem lesz milliomos a szerző. Természetesen vannak kimagasló eladások is, de ez egyre ritkább. Az utóbbi időben például több sztár is belebukott a könyvírásba.

Sokak szerint Claudia krimijét eleinte elsősorban a neve adhatja el, amivel nyilvánvalóan ő is tisztában van, ezért nem álnéven publikálta. Nem kétséges, hogy a színésznő büszke arra, hogy ilyesmibe is bele mert fogni. Az egyik kiadó illetékese a Hír24-nek azt mondta, Liptai Claudia regényénél valóban a végletek kerülhetnek szóba, vagyis vagy rengetegen megveszik, vagy a kezdeti lelkesedést követően a könyv raktárban marad. Ezt azonban megjósolni egyelőre nagyon nehéz. A szakember bármit elképzelhetőnek tart, még azt is, hogy a színésznő akár meggazdagodhat, ha beindul számára a könyvbiznisz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik