Szórakozás

Döbbenetes sztori Liptai Claudiáról – Titkolt testvér?

Nemrég felröppent a hír, hogy Liptai Claudia visszatér a Jóban rosszban című sorozatba. Az utóbbi napokban egyre döbbenetesebb pletykák keringenek arról, hogyan folytatódhat a történet.

Nem csoda, hogy egyelőre sem a színésznő, sem pedig a Jóban rosszban készítői nem akarják megerősíteni Claudia visszatérését. Az azonban biztosnak látszik, hogy sem a producer, sem pedig a színésznő nem zárkózik el a lehetőségtől.

Mint ismeretes, Claudia hónapokkal ezelőtt saját döntése alapján szállt ki a sorozatból. Karakterét autóbaleset érte és kómába esett. Egyesek szerint azért rendezték így a sorsát, hogy bármikor visszatérhessen, amit a rajongók is nagyon szeretnének.

Mióta arról pletykálnak, hogy Claudia ősztől újra forgathat, egyre hajmeresztőbb történeteket hallani arról, miként tér majd vissza. Egyesek szerint túl egyszerű és kiszámítható lenne, ha csak egyszerűen felébresztenék a kómából, éppen ezért úgy vélik, nem is ez történik majd. Hallani olyan pletykát, miszerint kiderül, hogy a haldokló Claudiának van egy ikertestvére, aki miután tudomást szerez rokona állapotáról, feltűnik a kórházban. Claudia ebben az esetben tehát nem eredeti szerepében, hanem ikertestvéreként térne vissza.

Egy másik pletyka szerint a doktornő mégiscsak felébred a kómából és felépülését követően tovább folytatódik izgalmas élete Csillagkúton.

Történjen bárhogyan, az szinte biztosnak látszik, hogy a rajongók már nagyon várják Claudia felbukkanását, ami vélhetően nem válna a sorozat kárára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik