Szórakozás

Liptai Claudia meztelen testét követelik

liptai claudia (liptai claudia, )
liptai claudia (liptai claudia, )

Liptai Claudia fanatikus rajongói nem értik, miért nem akarják újra levetkőztetni a színésznőt, miközben például Várkonyi Andrea aktjáért milliókat fizetnének.

A napokban a Hír24 megírta, hogy az egyik magazin szívesen levetkőztetne több képernyőst is, többek között Lilut, Erős Antóniát és Várkonyi Andreát. Akkor azt is elmondták, bár tudják, hogy Liptai Claudiára is sokan kíváncsiak, de mivel már korábban levetkőztette a Playboy, őt ezután nem veszik számításba.

Erre persze Claudia rajongói felhördültek, mondván, igenis vetkőztessék le kedvencüket, mert sokan szeretnék legalább még egyszer megnézni a ruhátlan testét. A Hír24-nek azt is elmondták, már szervezik az aláírásgyűjtést, mellyel azt szeretnék elérni, hogy a dögös színésznő ledobhassa a ruháit.

„Legalább tízezer aláírást szeretnénk összegyűjteni, amit aztán eljuttatnánk a magazinhoz. Ez talán meggyőzné őket arról, hogy jó üzleti vállalkozás Claudia meztelen testét címlapra rakni. Azt gondolom, hogy nem lesz nehéz ennyi rajongót találni” – szögezte le a híresség egyik fanatikus követője.

Persze kérdés, hogy Claudia egyáltalán hajlandó lenne-e egy újabb erotikus fotósorozatra? A Hír24 úgy tudja, hogy a nyuszis magazin is szerette volna újra felkérni a színésznőt, de a híresség eddig nem ment bele a fotózásba. A Playboynál egyébként mindig is nagyon titkolóztak ebben az ügyben, így nem tudni, valaha láthatjuk-e még Claudia ruhátlan testét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik