Szórakozás

Zaklatják és zsarolják Liptai Claudiát?

liptai(210x140)(2).jpg (liptai claudia, )
liptai(210x140)(2).jpg (liptai claudia, )

Szerelmével üldözi egy férfi Liptai Claudiát a Facebookon. Az illető még a zsarolástól sem riad vissza.

Számos profil létezik a közösségi portálokon, amelyeket Liptai Claudia rajongói üzemeltetnek. A legtöbb ilyen oldalon a színésznő követői beszélgetnek egymással, de sokan írnak neki személyes hangvételű üzeneteket is. Van egy férfi, aki számos üzenetben követel már randevút Claudiától, de legalább a telefonszámát szerezné megszerezni, hogy egyszer személyesen is rázúdíthassa az érzelmeit.

A Hír24-nek sikerült beszélni a férfival, aki maga is belátja, hogy időnként már-már zaklatás, amit a színésznővel művel.

„A barátaim sokszor mondják, ne írogassak Claudiának. Én viszont nem tudom visszafogni magam. Annyira tetszik nekem,  egyszerűen nem tudok beletörődni, hogy legalább egyszer ne randevúzhassak vele. Sokszor írtam már neki, több helyen is próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, de hiába. Sosem válaszolt. Egyszer már meg is zsaroltam. Azt írtam, ha nem reagál a levelemre, felkutatom, hol él, és reggeltől estig a háza előtt fogom várni, addig ostromlom, amíg nem jön el velem vacsorázni. Persze erre sem reagált” – mondta lemondóan János, aki tisztában van azzal, hogy ismerősei hülyének nézik. Ő azonban ennek ellenére sem adja fel, bízik Claudiában, még akkor is, ha tudja, hogy számos hozzá hasonló hódolója lehet, aki nap mint nap a szerelmével zaklatja a hírességet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik