Szórakozás

Milliókért vetkőztetnék Ördög Nórát, Lilut, Erős Antóniát

lilu-ördög nóra (ördög nóra, lilu)
lilu-ördög nóra (ördög nóra, lilu)

Kirobbanó formában vannak az RTL Klub nagyágyúi. Ördög Nóra, Lilu és Erős Antónia is szexibb, mint valaha.

Nem csoda, ha a magazinok is felfigyeltek az említett hölgyekre, akik sokkal szebbek, kívánatosabbak, mint a huszonéves celebek. Ráadásul van bennük valami plusz, ami az egészen fiatalokból még biztosan hiányzik. Ez nem más, mint az érettség, az intelligencia, amely persze a megjelenésben is megmutatkozik.

Ám hiába gyönyörűek és dögösek a már említett tévések, eddig egyikük sem mutatta meg magát fedetlenül. Pedig nem titok, hogy mind a hármójukra pályáznak, vagy éppen pályáztak mindaddig, amíg ki nem derült, hogy az RTL Klubnál is szigorú szabályok vannak, ha a képernyősök vetkőztetéséről van szó.

Ugyanakkor persze úgy tudjuk, hogy sem Lilu, sem Ördög Nóra, sem pedig Erős Antónia nem hajlik arra, hogy nyilvánosan megmutassa a bájait. Persze ki tudja, lehet, hogy egyszer majd megváltoztatják a véleményüket. Mindenesetre a rajongók biztosan örülnének neki.

„Mind Lilut, mind Ördög Nórát, mind pedig Erős Antóniát szívesen levetkőztetnénk, ha egyszer valóban lehetőség lenne rá. Nem titok, hogy kiemelt gázsit fizetnénk nekik, amely milliós nagyságrendet jelent” – mondta a Hír24-nek az egyik magazin illetékese, aki üzleti megfontolásból egyelőre nem szerette volna felfedni a kilétét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik