Szórakozás

Így néz ki bikiniben Keresztes Ildikó – Vetkőztetnék!

keresztes ildikó (keresztes ildikó, )
keresztes ildikó (keresztes ildikó, )

Az X-Faktor mentora kirobbanó formában van, erről az RTL Klub Reflektor magazinjában is meggyőződhettünk.

Ildikó cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően néz ki jól, mint mondja, sokkal inkább az edzés az, amivel karbantartja magát. Azt is kijelentette, egyáltalán nem magányos.

A napokban az RTL Klub Reflektor magazinjában, illetve a Story magazinban bemutatott felvételekre az egyik lap is felfigyelt. Úgy vélik, az X-Faktor mentora is felkerülhet most már arra a listára, amelyiken azok az ismert hölgyek szerepelnek, akiket szívesen levetkőztetnének.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a magazinnál egyebek mellett Várkonyi Andrea, Lilu, Erős Antónia neve is szóba került és most már Keresztes Ildikót is szeretnék megkeresni. Úgy tudjuk azonban, hogy az énekesnőre jelenleg ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az RTL Klub többi képernyősére, és vélhetően nem örülnének, ha meztelenül fotóztatná magát. Pedig állítólag neki is jó pénzt fizetnének.

Ildikó 2000-ben már megmutatta formás idomait a CKM-ben, igaz, ott nem dobott le mindent, és úgy tudjuk, nem is áll szándékában ilyesmi.

Pedig nyugodtan megtehetné, ugyanis kirobbanó formában van jelenleg is, amiről az X-Faktorban is meggyőződhetünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik