Szórakozás

Nagy Feró alázása kiverte a biztosítékot

nagy feró (nagy feró, )
nagy feró (nagy feró, )

Nagy Feró már az X-Faktor válogatói alatt sem kímélte a versenyzőket, keményen elmondta a véleményét. Az egyik szereplő rajongóinál ez kiverte a biztosítékot.

Feró kemény kritikát fogalmazott meg azokkal szemben, akik gyengén teljesítettek. Egyesek szerint a rocker nagyon jól teszi, hogy nem finomkodik, mások viszont úgy vélik, ezzel az érzékenyebb jelentkezők lelkében kitörölhetetlen nyomot hagy.

A 18 éves Barkó Nórát sem kímélte Feró. A lányt pártolók ezen igencsak kibuktak. A Hír24-nek elmondták, szerintük a mentort meg kellene büntetnie a csatornának, amiért – szerintük – megalázóan beszélt a versenyzővel.

„Annyira baba csaj vagy, ne égesd már magad. Gyere ki, rázd meg kicsit a csöcsöd és jó az egész. Hagyd a fenébe, nem való neked” – mondta Feró, miután Nóra elénekelte a dalát. A tanulólány láthatóan nagyon zavarban volt, könnyeivel küzdött.

De nem csak a 18 éves hölgy kapott Ferótól. Volt, akinek kereken megmondta, egyáltalán nem sajnálja, hogy kiesik. Egy másik produkciót egyszerűen „szarnak” titulált, de egyéb, nem éppen kedves kifejezéseket is használt az értékelésnél.

„Mindenkinek fel kell készülnie arra, hogy ez egy kemény világ, a mentorok pedig néha nagyon nyersen fogalmaznak. Természetesen a többség dühöng, ha megbántják vagy leszólják a teljesítményét, de két nap múlva mosolyog az egészen. Vannak azonban olyan emberek is, akik egy életen át hordozzák majd azt a sebet, amit esetleg Nagy Feró vagy mások ejtettek rajtuk az őszinte kritikájukkal. Az még csak súlyosbítja a helyzetet, hogy mindez az adásba is bekerül és bárki láthatja” – mondta a Hír24-nek Egyed Éva pszichológus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik