Szórakozás

Titkok Alekosz Bettyjének műtétje körül

alekosz (alekosz)
alekosz (alekosz)

Már otthon lábadozik Alekosz szerelme, akit szombaton operáltak meg egy pécsi klinikán. Betty nagyobb kebleket szeretett volna.

Alekosz a Hír24-nek elmondta, egy pillanatra sem mozdul el kedvese mellől, mindenben a segítségére van.

„Kapott ugyan fájdalomcsillapítót, de így is vannak fájdalmai. Segíteni kell neki, ha le akar feküdni, fel akar ülni, vagy ki szeretne menni a mosdóba. Én most itt vagyok nála és addig itt is maradok, amíg fel nem épül” – jelentette ki az egykori villalakó, aki néhány napja arról számolt be, újabban rengeteg a munkája. Úgy tűnik azonban, hogy szerelme miatt most mindent félretett.

Betty egyébként arra vágyott, hogy a testalkatának megfelelő kebleket kapjon, de azok a lehető legnagyobbak legyenek. Kívánsága teljesült, a végeredmény egyelőre még nem látható. Alekosz a Hír24-nek azt is elmondta, az operáció a szőkeség álma volt és nem ő kérte tőle, hogy csináltasson nagyobb kebleket. Mindenki úgy véli, hogy ez a műtét segíthet Betty önbizalmának helyreállításában is.

Az implantátumot a szövet és az izom közzé helyezték be, a műtét remekül sikerült. A varratokat a tervek szerint két hét múlva szedik ki Betty melléből.

„Egyelőre nagyon csendes, fekszik és barátkozik az új helyzettel” – mesélte Alekosz, amikor arról kérdeztük, hogy van a frissen műtött Betty. Arról azonban nem akart beszélni, ki fizette a mellnagyobbítást és az mennyibe került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik