Szórakozás

Exkluzív! Öngyilkosságáról vall Alekosz exe

Egy hónappal ezelőtt ugrott ki egy toronyház nyolcadik emeletéről az Alekosz társkereső műsorából megismert Anita. A lábadozó lány most exkluzív interjút adott a Hír24-nek.

Mindenkit sokkolt a hír, öngyilkosságot akart elkövetni az a bájos szőke lány, aki annak idején az RTL Klub showjában Alekosz kegyeiért küzdött. Anitára vélhetően nagyon vigyázott az őrangyala, ugyanis nem halt meg a zuhanás következtében, amit a szakemberek szerint szinte lehetetlen megúszni.

A lányt az esés után felnyársalta egy bokor és számtalan súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A kórházban hetekig altatták, majd miután stabilizálódott az állapota, több műtéten esett keresztül. Jelenleg a rehabilitációja folyik.

„Egy-két napja kicsit már jobban vagyok. Eddig a hátamon feküdtem, most már az oldalamra fordítottak. Reménykedem abban, hogy felépülhetek, még ha most még nem is tudom mozgatni a lábaimat” – mondta a Hír24-nek Anita, akire a kórházban szerelme vigyáz. A lány azt mondja, ez nagyon sokat jelent neki és cáfolta, hogy szerelmi bánatában ugrott ki az ablakon.


Alekosz és Anita (fotó: RTL Klub)

„Az egész életem benne volt abban az elkeseredettségben. Annyira reménytelennek éreztem mindent, hogy nem láttam kiutat. Elborult az agyam és megtettem. Azóta átgondoltam a dolgot és megbántam. Biztosan nem tenném meg újra” – fogadkozott a lány, aki bízik benne, hogy a most elkezdett rehabilitációja eredményes lesz. Bár az első hírek szerint Anita deréktól lefelé teljesen lebénult, ő azt mondja, szerinte van remény arra, hogy 1 év kitartó munka után újra lábra állhat majd. Addig azonban még nagyon hosszú munka vár rá.

A lány arról is beszámolt, hogy bár mindenki eszméletlennek hitte miután kiugrott az ablakon, ő mégis tisztán emlékszik a mentés minden egyes pillanatára.

Anitát egyébként szerencsére sokan biztatják. Akadtak mozgássérültek, akik felajánlották neki, szívesen segítenek az újrakezdésben és lelkileg is támogatják, hogy elfogadja, jelenlegi állapotában is képes lehet a teljes életre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik