Szórakozás

Így menekült meg a börtöntől Alekosz

Bár Alekosz egyáltalán nem rettegett attól, hogy börtönbe kell vonulnia, most mégis örül annak, hogy végül megúszta a dolgot. Azt is elmondta, hogyan.

Alekoszra a közelmúltban 40 ezer forintos bírságot szabtak ki, amit ő nem akart kifizetni, ezért döntöttek úgy, le kell ülnie. A büntetést eredetileg azért szabták ki rá, mert az egyenruhások szerint engedetlen volt, amikor igazoltatni akarták, ráadásul tegezte a rendőröket. Alekosz azt mondja, hiába kérte ügyvédje jelenlétében, hogy vizsgálják felül az ügyet, azt szerinte nem tették meg, csak kiszabták rá a büntetést. A hírességet egyébként az utóbbi időben számtalanszor megbírságolták Érden.

S bár Alekosz készült a börtönlétre, végül mégis úgy döntött, hogy fizet. Állítása szerint azért határozott így, mert az utóbbi időszakban hirtelen megszaporodott a munkája, és nem lett volna ideje börtönbe vonulni. Emellett azt is értékelte, hogy a rendőrség méltányosan járt el vele szemben, és a kiszabható legalacsonyabb bírságot rótták ki rá.

Az egykori VV-nyertes az utóbbi időben valóban nagyon elfoglalt lett, ugyanis újabban befektetésekkel foglalkozik, és országjáró nosztalgiafellépéseken vesz részt. Hangsúlyozta, nem igaz, hogy elfogyott a pénze és ezért turnézik, sokkal inkább rajongóival szeretne találkozni és népszerűsíteni akarja könyvét is.

Egyelőre úgy tűnik, erre igény van, hiszen Alekoszt még mindig kitörő lelkesedéssel fogadják, bárhová megy. Legutóbbi fellépésén például szó szerint ki kellett menekíteni a lányok gyűrűjéből, akik csókokat követeltek tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik