Szórakozás

Alig kapott levegőt az X-Faktoros

Tarány Tamás (Tarány Tamás)
Tarány Tamás (Tarány Tamás)

Újra nekifut a fogyókúrának Tarány Tamás, aki korábban már rengeteget fogyott, de aztán valamennyit újra felszedett a már leadott kilókból.

Az X-Faktor mackója már a műsor alatt elhatározta, változtat megjelenésén. Tamást ugyanis sok mindenben hátráltatta túlsúlya. Az énekes még a színpadon is visszafogottabban mozgott, mint edzett, jó kondiban lévő társai. Túlsúlya óriási terhet rótt szervezetére is. A fiatal énekes ezért úgy döntött, szakember segítségét kéri, és fogyókúrába kezd. A kezdeti lelkesedés azonban hamar alábbhagyott, mivel a műsor és az azzal járó elfoglaltságok szinte minden idejét lekötötték. Tamás egy ideig elengedte magát, de most újra fogyózni kezdett. Elszántabb, mint valaha, és a hőn áhított súly eléréséig meg sem áll. Az énekes nemcsak étrendjére, hanem a mozgásra is kiemelten figyel. Egy héten többször  speciális vibrációs tréningen vesz részt. Bízik benne, hogy munkája meghozza majd gyümölcsét, s ezért mindent meg is tesz.

„Az X-Faktor idején tudtam tartani a súlyomat, nem híztam vissza semmit. Ezt köszönhetem annak, hogy annyira el voltunk foglalva, hogy az élő showk idején még enni sem volt időnk. Ám amikor jöttek a fellépések, akkor eléggé megijedtem. Nem a kilók száma rémisztett meg, hanem az, hogy kezdtem érezni, mivel jár a súlyfelesleg. A koncerteken hamar kifáradtam, magas lett a vérnyomásom, és nem bírtam végig ugrálni a színpadon. Volt, hogy a nagy kánikulában alig kaptam levegőt. Most úgy váltottam életmódot, hogy nem kellett semmit magamra erőltetnem. Rengeteg gyümölcsöt és főleg zöldséget eszem, ami ebben a nagy melegben nem is gond. Sok folyadékot iszom, és már érzem is a változást. Remélem, most a nagy elhatározásommal végleg elérem a célomat. Nem akarok visszahízni egy dekát sem” – mesélte az X-Faktor felfedezettje a Bestben, ahol további titkokat is elárul fogyókúrájáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik