Szórakozás

Nyers ételekkel fogy az X-Faktor énekese

Az immunrendszert erősítő nyers finomságokat, és a lúgosító kúrát is beveti az X-Faktoros Tarány Tamás.

A természet kincseinek felhasználásával készíti élő ételeit, italait Lénárt Gitta, akinek módszerét Tarány Tamás is kipróbálta. Az X-Faktoros énekes jó néhány kiló túlsúlytól szeretne megszabadulni. A nyers ételek segítségével a kilók is könnyebben olvadnak Tamásról.

„A könnyen elkészíthető nyers ételek erősítik az immunrendszert és helyreállítják annak egyensúlyát. A gyógyulni vágyóknak kifejezetten ajánlott” – mondta a szakember, akinek zöldségturmixait Tarány Tamás is kipróbálta, főképp, hogy a nyersételek tökéletesen passzolnak lúgosító étrendjébe.

Az X-Faktoros énekes egy hónappal ezelőtt kezdte el kúráját, amelynek első számú célja a belső tisztulás, nem utolsó sorban pedig a fogyás.

„A minap végigugráltam egy koncertet, amit egy hónappal ezelőtt még nem bírtam. Itt már érezhető a különbség. A súlyomon már kezd látszani az életmódváltás, és remélem, hamarosan még sokkal látványosabb eredménye is lesz a kúrának” – mondta Tamás, aki Beck Szilvia, a lúgosító életmód hazai nagykövete segítségével végzi a tisztulást. Az énekes jó úton halad, hiszen a legfrissebb fotók tanulsága szerint szinte olvadnak a kilók a mackós termetű X-Faktorosról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik