Szórakozás

Vértisztítással próbálják menteni az RTL-est

15 kilótól szeretne megszabadulni Tarány Tamás. Az énekes ennek érdekében nyilvános fogyókúrába kezdett.

Tarány Tamás, az X-Faktor énekese elhatározta, megszabadul fölösleges kilóitól, amelyek az utóbbi időben testi és lelki problémákat is okoztak nála. Ezzel egyidőben úgy döntött,  fölhagy az egészségtelen életmóddal is.

A híresség úgy érzi, megtalálta a megfelelő módszert, amellyel fél év alatt stabilizálja egészségi állapotát és beállítja azt a súlyt, amelyet hosszú távon is tartani tud.

Az énekes elmondta, hogy hosszas keresgélés után végül a lúgosító kúrát választotta és egy specialistát, aki végigkíséri majd a folyamatot és segít neki az egészséges fogyásban.


“Tamás vére számos kezelendő területet mutat.  A vér pontosan jelzi, hogy milyen feladatok előtt állunk. Tamásnak teljes “vértisztításra” van szüksége, hogy megszüntessük az évek óta felhalmozódott problémákat. Lúgosító hatású étrend szerint, többek közt például a fehércukor kizárásával javaslom neki a táplálkozást” –  mondta el az életmód-szakértő.

Tamás nem tagadja, kicsit megrémült a tények hallatán, de nem keseredett el, és azonnal elkezdte a javasolt lúgosító étrendet, amelyet testedzéssel is kiegészít.

„A specialista épphogy csak ránézett a vérképemre, máris megállapította, hogy a májammal nincs minden rendben. Korábbi betegségem visszamaradt nyomai ezek. Megdöbbentett, hogy ez még mindig látszik a szervezetemben.  Szilvia szerint a keringésem is nagyon leterhelt.  Az életmódváltással 10-15 kilós súlyveszteségre számítok, nagyjából fél év alatt” – szögezte le Tamás.


A szakember szerint az énekesnek nem kell koplalnia: ehet, amennyit szeretne, a hangsúly az elfogyasztott ételek minőségén, összetételén és elkészítésén lesz. A szakértő és az énekes nem lemondással, hanem életmódváltással tervezi elérni a látványos eredményt, és így elkerülhető is a sokakat érintő jojó-effektus.

Az előadó példát szeretne állítani a hasonló problémákkal küzdő rajongóinak és úgy döntött, nyilvánossá teszi fogyását és közös blogot indítanak a szakértővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik