Szórakozás

Tarány Tamás nyilvános fogyókúrába kezdett

Tarány Tamás, az X-Faktor énekese elhatározta, megszabadul 15 kilótól és fölhagy az egészségtelen életmóddal.

Tarány Tamás, az X-Faktor énekese elhatározta, megszabadul fölösleges kilóitól és fölhagy az egészségtelen életmóddal. Úgy érzi, megtalálta a megfelelő módszert, amellyel fél év alatt stabilizálja egészségi állapotát és beállítja azt a súlyt, amelyet hosszútávon tartani tud. Beck Szilvia életmódszakértő folyamatosan figyeli az énekes vérképét, és segít neki célja elérésében, amelyet bárki figyelemmel követhet a világhálón.

Tarány Tamás megelégelte túlsúlyát, az abból adódó fizikai és lelki problémákat, ezért úgy döntött, véget vet az egészségtelen életmódnak. Tudja, hogy nem kis fába vágja a fejszéjét, és úgy gondolta, ha már egyszer megbirkózik a nehéz feladattal, akkor nem hirtelen, rövid távú megoldást választ, hanem örökre maga mögött hagyja a plusz kilókat. Hosszas keresgélés után végül a lúgosító kúrát választotta és egy specialistát, aki végigkíséri majd a folyamatot és segít neki az egészséges fogyásban. Beck Szilvia életmódszakértő örömmel vállalta a kihívást, aki egy vérvétel után azonnali
diagnózist állított föl a pacienséről.

„Tamás vére számos kezelendő területet mutat. A vér pontosan jelzi, hogy milyen feladatok előtt állunk. Tamásnak teljes “vértisztításra” van szüksége, hogy megszüntessük az évek óta felhalmozódott problémákat. Lúgosító hatású étrend szerint, többek közt például a fehércukor kizárásával javaslom neki a táplálkozást” – mondta Beck Szilvia.

Az előadó kicsit megrémült a tények hallatán, de nem keseredett el, sőt még inkább fölbuzdult és azonnal elkezdte a javasolt lúgosító étrendet, amelyet testedzéssel is kiegészít.

„Szilvia épphogy csak ránézett a vérképemre, máris megállapította, hogy a májammal nincs minden rendben. Korábbi betegségem visszamaradt nyomai ezek. Megdöbbentett, hogy ez még mindig látszik a szervezetemben. Szilvia szerint a keringésem is nagyon leterhelt. Az életmódváltással 10-15 kilós súlyveszteségre számítok, nagyjából fél év alatt” – tette hozzá Tamás.

Mint kiderült, az énekesnek nem kell koplalnia: ehet, amennyit szeretne, a hangsúly az elfogyasztott ételek minőségén, összetételén és elkészítésén lesz. A szakértő és az énekes nem lemondással, hanem életmódváltással tervezi elérni a látványos eredményt, elkerülve a jojó effektust.

Az előadó példát szeretne állítani a hasonló problémákkal küzdő rajongóinak és úgy döntött, nyilvánossá teszi fogyását és közös blogot indítanak a szakértővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik