Szórakozás

Alekosz miatt vágta fel az ereit egy nő?

A ValóVilág nyertese azt mondja, volt több olyan barátnője is, aki öngyilkossággal fenyegetőzött, de tudomása szerint csak egy volt, aki meg is próbálta eldobni az életét.

Alekosszal azért került szóba az öngyilkosság témaköre, mert a párkereső műsorából megismert egyik lány az elmúlt héten leugrott egy toronyház kilencedik emeletéről. Igaz, ehhez a történethez a görögnek semmi köze nincs. Mint ahogyan elmondta, ő a műsor alatt sem került közelebbi kapcsolatba Anitával, egy éve egyáltalán nem beszéltek.

Ezzel szemben voltak olyan hölgyek a VV-nyertes életében, akik azzal fenyegették,  hogy megölik magukat. Egy azonban nem csak mondta, végül meg is próbálkozott eldobni az életét.

„Tizenöt évvel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal. Eleinte minden jó volt, de miután pár hetet eltöltöttünk együtt, kiderült, hogy valami nincs vele rendben. Többször hangoztatta, hogy öngyilkos lesz. Mivel láttam, hogy nem illünk össze, megszakítottam vele a kapcsolatot. Úgy tudom,  ezután megpróbálkozott azzal, hogy felvágja az ereit, de életben maradt. Azt nem tudom, hogy konkrétan miattam tette, vagy sem, de így történt a dolog” – elevenítette fel az egykori emléket a görög hős, aki azt is elmondta, nagyon sajnálja Anitát, de nem megy be hozzá a kórházba, mert nem akarja zavarni a családját.

Alekosz azt is elmondta, soha nem volt olyan helyzet az életében, amikor öngyilkosságra gondolt volna. Pszichológushoz ugyan járt, de azt sem olyan célból tette, mint általában mások – mondta korábban meglehetősen titokzatosan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik