Szórakozás

Magához tért Alekosz öngyilkos exe – Friss infók

A tervekkel ellentétben mégsem operálták meg szerdán azt a lányt, aki az elmúlt héten kiugrott a kilencedik emeletről. Ugyanakkor felébresztették és állítólag már azt is tudja, mi történt vele

A Hír24 a 33 nő egyik legjobb barátnőjétől, VV Veronikától megtudta, hogy a lány végre eszméleténél van, felébresztették a mesterséges altatásból. A családtagjai mellette voltak az ébredésnél, hiszen arra is fel kellett készülni, hogy Alekosz társkereső műsorának egykori szereplője rosszul reagál majd, ha megtudja, mi történt vele. Ám ő hősiesen viselte a rázúdított információt.

Értesüléseink szerint a lány jól reagált a hírekre. Pedig akár ez is megtörténhetett volna, hogy kiborul,  hiszen ahogy arról már beszámoltunk, előreláthatólag a lábait többé már nem tudja használni.

A legfrissebb információk szerint a szerencsétlenül járt lányt pénteken mégis megoperálják. Mindenki abban reménykedik, hogy ez a beavatkozás jelentős változást hozhat. Mindenképpen dicséretes dolog, hogy a szerelme kitart mellette ebben a nehéz időszakban is és a barátok elmondása szerint a jövőben is mellette marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik