Szórakozás

Ezekben a percekben műtik Alekosz öngyilkos exét

Úgy tudjuk, hogy ma felébresztik a mesterséges altatásból azt a lányt, aki az elmúlt héten kiugrott  egy toronyház kilencedik emeletéről.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az Alekosz  feleségkereső műsorából megismert 33 éves lány néhány nappal ezelőtt öngyilkossággal próbálkozott, ezért kiugrott az ablakon. Terve azonban nem sikerült és életben maradt. Azóta folyamatosan altatják, és lélegeztető gépen van. Úgy tűnik azonban, hogy sikerült stabilizálni az állapotát és ma végre elvégezhetik rajta az első műtétet.

Anita legjobb barátnője, VV Veronika a Hír24-nek elmondta, a tervek szerint ma felébresztik a lányt.

„Nagyon félek, mi lesz, hogyan reagál majd mindarra, ami vele történt. Sajnos úgy tűnik, hogy a lábát soha többé nem tudja majd használni. A gerince 20 helyen törött el. Mi mindenesetre mellette leszünk, támogatjuk lelkileg is és másban is” – jelentette ki az egykori villalakó, aki azt is elmondta, hogy Anita barátja még a kialakult helyzet ellenére is kitart a szerelme mellett.

Állítólag azt is kijelentette, nem hagyja el a  lányt, ugyanúgy szereti, mint a történtek előtt. Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Anita és barátja az öngyilkossági kísérlet előtt másfél hónappal ismerkedtek meg, és bár az a pletyka terjedt, hogy a lány azért ugrott ki az ablakon, mert szakítottak, úgy tűnik, ez nem fedi a valóságot.

Veronika azt is hangsúlyozta, továbbra is szüksége van barátnőjének az A + vérre, így a kórházban várják a véradókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik