Szórakozás

Drámai pillanatok – Kamaszfiút tart szexisnek Liptai Claudia

Egyre nehezebb a dolga a hét "dedikált" zsűritagjának, amikor azt kell eldöntenie, kitől búcsúzzon el a Megasztár tehetségkutatójában. Pénteken este Bereczki Zoltán Burgess Benjit küldte haza.

Ismert énekesekkel léptek színpadra pénteken este a Megasztár fiatal tehetségei, majd Anyák napja alkalmából adtak elő dalokat.

Az örök kritikus, Bereczki Zoltán tegnap szinte csak pozitív kritikával illette az énekeseket, ami érthető is, hiszen az elmúlt héten ő segítette a felkészülésben a fiatal tehetségeket, így minden egyes produkció az ő “keze alatt” született meg.

Az öt versenyben lévő játékos közül most már csak ketten, Radics Gigi és Talán Attila jutottak tovább csont nélkül. Farkas-Jenser Balázs, Szakos Andi és Burgess Benji tovább izgulhattak, hogy ki lesz az az egy, akit a közönség a szavazás újraindítása után továbbjuttat. A nézők tegnap este úgy döntöttek, hogy jövő héten is szeretnék Szakos Andreát a versenyzők között látni, így Balázst és Benjit a zsűri kezére juttatták.


Bochkor Gábor, Falusi Mariann és Mester Tamás egyhangúlag Balázst vitték volna tovább, és ez esetben Bereczki Zoltán is egyetértett a többi ítésszel és az amerika-magyar tinit küldte haza. A fiút Liptai Claudia vigasztalta, aki bevallotta, nagyon szexisnek tartja a kamaszfiút, aki leszögezte, most, hogy kiesett sem hagyja abba az éneklést, és nem okoz csalódást rajongóinak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik