Szórakozás

Liptai Claudiát is simán lenyomta a Viszkis!

A Hír24 információi szerint gyakorlatilag várólista van Ambrus Attilára, vagyis az általa adott interjúkra. Nem túlzás kimondani, jelenleg Magyarországon ő a legkeresettebb magyar celeb.

Minden időszaknak megvan a maga legfelkapottabb sztárja. Előre elég nehéz megjósolni, kiből és hogyan lesz A kategóriás celeb Magyarországon, de az biztos, ha valakit egyszer felkap a média, akkor vele kapcsolatban nincs megállás.


Ambrus Attila, Viszkis rabló
(Fotó: MTI / Mohai Balázs)

Kerekes Szilvia pszichológus szerint kissé lesarkítva hazánkban kétfajta módon lehet valakiből keresett celeb. Vagy olyan dolog történik vele, amire mindenki felkapja a fejét, vagy az illető saját maga körül generál ál- vagy valós botrányokat. Ha valaki nagyon ügyes, néhány hónap alatt a teljes ismeretlenségből ismert celebbé küzdheti fel magát. Ha egy kis szerencséje van és a média is kedveli, nem csak ismertséget, de pénzt is kereshet ilyen módon.

Bár hivatalos lista nincs róla, de kimondva vagy kimondatlanul mindenki tudja, hogy az adott időszakban kik hazánk legkeresettebb arcai, akikkel eladhatók a címlapok, és akikről minden történetet zabálnak a nézők és az olvasók. Liptai Claudia például évekig vezette az A kategóriás sztárok ranglistáját. Azt, hogy neki valójában mi a titka, nem lehet megfejteni. Az biztos, hogy az ő élete az utóbbi időben olyan tragédiákkal volt tele, ami miatt szintén a figyelem középpontjába került, gondoljunk például Daróczi Dávid halálára, aki Claudia párja volt.

Aztán ott van VV Alekosz, aki ugyan egészen más kategória, mint Claudia, de tagadhatatlanul A kategóriás celebet csinált belőle a ValóVilág. Persze az, hogy a realityben szerepelt, önmagában még kevés lenne ahhoz, hogy valaki hónapokra kibérelje a címlapokat. A pszichológus úgy véli, a görög pontosan az a figura, aki nagyon tudatosan építi fel önmagát, ennek köszönheti a sztárságát. Gondoljunk csak a legutolsó nagy botrányára, amikor is átszerződött a TV2-höz, holott még élő szerződése volt az RTL Klubbal. Egyesek már akkor is arról beszéltek, hogy Alekosz az botrányt azért generálta, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben. De Stohl Andrást sem szabad kihagyni az érdeklődés középpontjában álló hírességek rangsorából. Az ismert műsorvezetőt az utóbbi évben egyértelműen a büntetőügye tette olyan népszerűvé, hogy szinte ölték érte egymást a bulvárlapok szerkesztői. Kíváncsian várjuk, hogy miután kiszabadul és elcsitul körülötte a vihar, hová kerül a celebek ranglistáján.

Az utóbbi napokban azonban jött valaki, aki Claudiát, Alekoszt és Stohl Andrást is simán lenyomta népszerűségben. Nem kérdés, hogy jelenleg a legtöbben a frissen szabadult Ambrus Attilára kíváncsiak. Ügyvédje a Hír24-nek elmondta, Attila szeretne egyelőre visszavonulni a nyilvánosság elől, ezért nem ad interjúkat. A pszichológus szerint a Viszkist éppen ez a titokzatosság teszi még érdekesebbé.

Kérdés persze, hogy ezt a népszerűséget meddig tudja megőrizni? Érdekes lesz megfigyelni azt is, csökken-e a népszerűsége azt követően, hogy Stohl András kiszabadul a börtönből? Erre egyébként már nem kell sokat várni, hiszen ha igazak a hírek, a színész-műsorvezető hétfőn elhagyhatja a büntetés-végrehajtási intézetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik