Szórakozás

Íme, Détár Enikő igazi arca

Rékasi Károly nemrég bevallotta, sosem gondolta volna, hogy a főiskola bombázója lesz a felesége.

Détár Enikő és Rékasi Károly úgy emlékeznek vissza, hogy mindketten önbizalom-hiányos főiskolások voltak. Azt sem felejtették el, hányszor sétáltak el egymás mellett a folyosón epedezve, de nem merték megszólítani egymást.

„Enikőnek számos hódolója volt, én pedig, mint vidéki gyerek, álmomban sem gondoltam volna, hogy bármiféle esélyem is lesz valaha nála. Enikőért minden férfi odavolt, minden ujjára akadt valaki. Boldog vagyok, hogy most már férj és feleségként boldogítjuk egymást évtizedek óta. Született két gyermekünk, akik csodálatosak. Bár a lányunk már önálló életet él, Zsebi még bírja a gyűrődést itthon velünk” – mesélte a színész.

„Néha persze kell egy kis vadulás, el kell szakadni a szürke hétköznapoktól, jó  őrültségeket csinálni. Ezek összehozzák a családot, emlékezetesek maradnak, és persze mindig megörökítjük a közös programokat sok fényképpel. Télen kipróbáltuk a quadozást, nyáron pedig a leghosszabb csúszdákat” – tette hozzá.

„Tudom, ha valaki azt mondja nekem a főiskolán, hogy Enci lesz a feleségem, el sem hittem volna. Hálás vagyok a sorsnak, hogy jóban-rosszban kitartunk egymás mellett évek óta” –szögezte le a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik