Szórakozás

Lilu élő adásban ijesztette meg Détár Enikőt

détár enikő és sütő enikő (détár enikő, sütő enikő, )
détár enikő és sütő enikő (détár enikő, sütő enikő, )

A tegnapi Csak csajokban történt affér is jól példázza, milyen bonyodalmakat okozhat egy kis félreértés, ami még kínosabb, ha élő adásban történik.

Meglehetősen furcsa párbeszédnek lehettünk szemtanúi az RTL Klub Csak csajok című műsorában. Mint ismeretes, a csatorna reggeli produkciója nem arról híres, hogy provokálnák a vendégeket, talán ez az oka annak, hogy minden híresség szívesen elfogadja a meghívást. A műsornak jelenleg három háziasszonya van, Barabás Éva, Ördög Nóra és Lilu, akik heti váltásban vezetik a csajos csevegést. Hármójuk közül talán Lilu az, aki csípős humoráról ismert, ám ebben a műsorban ő is mindig bájos és visszafogott.

Nem volt ez másképpen kedden sem, amikor is Détár Enikő és Sütő Enikő voltak a műsor vendégei. Éppen a munkahelyi szerelem volt a téma, amikor is a műsorvezető ártatlan, ámbár félreérthető megjegyzése miatt Détár Enikő kissé kiakadt.

„Beszélgetni fogunk a munkahelyi szerelemről, amiben van érintettséged, bőven” – mondta Lilu, miközben a színésznőre nézett. Kis hatásszünet után Détár Enikő azonban felhördült: „Bőven???”

Lilu láthatóan azonnal megértette, hogy mi a gond, ezért próbálta menteni a menthetőt és kissé fura magyarázkodásba kezdett.

„Arra gondoltam, hogy már többször is összejöttél a Karesszal, nem? Nyugi, nyugi, ez a Csak csajok, semmi olyan nem történik veled, nem kell annyira résen lenni” – próbálta nyugtatni a láthatóan zaklatott színésznőt, aki szerencsére nem rohant ki a stúdióból. Azt, hogy ezt követően mi történt, sajnos senki nem hajlandó elárulni. A színésznőnek azonban volt ideje lehiggadni, ugyanis az ominózus jelenet után reklámszünet következett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik