Szórakozás

Összeverekedett Détár Enikő és Rékasi Károly

Üti-vágja egymást Détár Enikő és Rékasi Károly. Ám szerencsére nem a magánéletükben teszik ezt, csupán a Rózsák háborúja című színdarabban esnek egymásnak.

Enikő a TV2 Mokkájának vendégeként mesélt arról, hogy a való életben soha nem emeltek kezet egymásra, és válóperes ügyvédhez sem fordultak – mint színdarabbeli karaktereik –, noha természetesen voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban.

A színésznő azt is elárulta, borzasztó nehéz ezeket a verekedős jeleneteket eljátszani, előfordult, hogy véletlenül a kelleténél nagyobbat zúzott oda férjének. „Emocionálisan benne kell lennünk, de próbálunk arra odafigyelni, hogy ne okozzunk valódi fájdalmat egymásnak” – mesélte Enci, aki középiskolai tornász múltját is kamatoztatja az előadás során.


Enikő elmondta, személyi edzőhöz járt, hogy jobb fizikai állapotban legyen, de egy idő után a sok-sok próba mellett nem volt rá ideje. A színésznő azt is hozzátette, hogy úgy érzi, nem kell szégyenkeznie az állóképessége miatt.


A színésznő abba is beavatta a nézőket, hogy férjével sosem veszekednek ordítva, de a 28 év alatt nyilván voltak összetűzések, ezek azonban inkább nevetéssel végződnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik