Szórakozás

Férjéről vall Sarka Kata

Sakra Kata és Hajdú Péter már négy éve házasok. A fiatal feleség elárulta, mit szeret a férjében a legjobban.

Hogy milyen ember Hajdú Péter? Ki más is tudhatná ezt jobban, mint Sarka Kata, aki nem is rejti véka alá véleményét férjéről.

„Talán a legfontosabb, hogy hihetetlenül magabiztos és céltudatos. Legyen szó munkáról, üzletről vagy valaki másnak a magánéleti problémájáról, Peti azonnal tudja a megoldást. Mindenkinek: családtagnak, barátnak, kollégának hasznos tanácsokat ad.  Mellette én is sokkal magabiztosabb és céltudatosabb lettem” – mesélte Kata.

“Az ő erejéből, céltudatosságából táplálkozom én is. Talán ez fogott meg benne a leginkább. Erőt sugároz, márpedig ez minden nő számára fontos. Azt érzem, hogy mellette soha nem kerülök majd bajba, nem kell félnem semmitől. Ráadásul rendkívül figyelmes, és ez nála nem merül ki annyiban, hogy kinyitja előttem az ajtót. Ha például fáradt vagyok, rögtön észreveszi, s bár esetleg egész nap dolgozott, ő szalad le a boltba” – mesélte Kata, aki arra is mosolyogva emlékszik vissza, hogyan ismerkedtek meg.

„Tulajdonképpen nagyon szokványos, mondhatni elcsépelt dumával jött oda hozzám. Azt mondta, itt a világ leggyönyörűbb nője és mégis egyedül van. Majd meghívott egy italra  és rögtön elkérte a telefonszámomat. Sablonos, de én mégis elájultam tőle. Olyan férfias, lehengerlő volt az egész fellépése. Már aznap estétől órákon át sms-eztünk” – mesélte Kata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik