Szórakozás

Halálra ítélné Bándy Kata gyilkosát Hajdú Péter

hajdú péter (hajdú péter, )
hajdú péter (hajdú péter, )

Teljesen kihozta a sodrából Hajdú Pétert a Bándy-ügy. A tv2 műsorvezetője halálbüntetéssel sújtaná a gyilkost.

Nagy port kavart az utóbbi időben Bándy Kata meggyilkolása. A fiatal rendőrségi pszichológus ügye a sztárvilágot is megdöbbentette. Hajdú Péter közösségi oldalán több véleménynyilvánító bejegyzést is írt az eset kapcsán.

A Frizbi műsorvezetője, most az Aktív kameráinak mesélt az üggyel kapcsolatos érzéseiről.

„Felfoghatatlan, hogy bármelyikünkkel megtörténhet ez. Ahogy az is, hogy egy mocskos, szemét, koszos gyilkos csak azért, mert nem tudta őt megerőszakolni, megölte” – adott hangot értetlenségének Hajdú Péter, aki szerint ilyen esetekben jogos lenne a halálbüntetés.

„Nem gondolom, hogy egy ilyen szemétládának, bármilyen közegben – legyen az börtön vagy fegyház – joga van élni. Nem szeretnék Istent játszani és beleszólni a törvényhozásba, de ebben az esetben vissza kell állítani a halálbüntetést, mert ez az ember a haláltól fél a legjobban. Ha nem félne a haláltól, akkor ő is azt az utat választotta volna, hogy megöli magát” – mondta a tv2 műsorvezetője, akit nagyon felkavart az eset. Hajdú bízik benne, hogy az elkövető valóban élete végig rács mögött fog ülni, és az esetleges jó magaviselete nem lesz majd szabadulását befolyásoló tényező.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik