Szórakozás

Rettenetesen aggódnak Sarka Kata egészségéért

Bár egy deka felesleg sincs rajta, ismét sanyargatni kezdte testét Sarka Kata. A csinos fiatalasszony fogyni szeretne, holott mások szerint már nincs neki miből leadnia.

Bár korábban maga Sarka Kata is arról vallott, hogy mániákusan fogyókúrázott gyermekei születése után, úgy tűnik, lassan megint elveti a sulykot. Néhány nappal ezelőtt Hajdú Péter a legnagyobb közösségi portálon osztotta meg aggodalmát.

“A feleségem ismét fogyókúrázni akar! Beszéljétek le róla, mert rám nem hallgat!” – olvasható a Frizbi műsorvezetőjének adatlapján. Péter ismerősei közül rengetegen kommentelték a bejegyzést. Még Verebes István is hozzászólt a témához, viccesen megjegyezte, hogy Péter küldje át hozzá Katát és majd meglátja, mit tehet.

A legtöbben egyetértettek a tévéssel abban, hogy Katának nem kell fogynia, de volt, aki azt jegyezte meg, hogy egyáltalán nem áll jól a kétgyermekes édesanyának a soványság.

Ám nemcsak Péter félti feleségét, hanem a televíziós kollégái is aggódnak Katáért. A folyosói pletykák szerint többen azt suttogják, Kata túl vékony,  fogyókúrája előbb-utóbb az egészsége rovására mehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik