Szórakozás

Újabb rosszakaróval gyűlt meg a baja VV Annamarinak

VV-Annamari(210x140)(3).jpg (vv annamari, )
VV-Annamari(210x140)(3).jpg (vv annamari, )

A VV egykori fura lányát ezúttal nem egy férfi halmozta el figyelmével. Most valaki a legnagyobb közösségi oldalra tette fel Annamari telefonszámát.

Meggyűlt a baja mostanában a legnagyobb közösségi oldalon való léttel VV Annamarinak. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a villa egykori fura lányát egy férfi zaklatta az utóbbi időben. Szerelmes üzenetekkel bombázta a szőkeséget, akinek elege lett a férfi nyomulásából.

Ezért megosztotta a zaklató férfi profilját, melytől Annamari a férfi „visszavonulását” várja. Ám úgy látszik, nem a fiatal férfi az egyetlen, aki kipécézte magának az egykori realityszereplőt. Valaki ugyanis feltette a közösségi oldalra Annamari telefonszámát. Ennek köszönhetően egyfolytában csörgött az igéző tekintetű lány telefonja, melyből hamar elege lett.

Ezért lecserélte korábbi telefonszámát. „Na de jó! Bárki is csinálta hálásan köszönöm, hogy a privát telefon számom felkerült Facebook-ra! Most megint vehetek egy új számot! Nőjetek fel! Nem játék az intim szféra!(sic!)” – fakadt ki közösségi oldalán VV Annamari, akinek nem ez az első eset az életében, amikor telefonszámcserére kényszerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik