Szórakozás

Szerelmével zaklatja egy férfi VV Annamarit

Szerelmes üzenetekkel bombázza egy fiatal férfi VV Annamarit, aki egyre nehezebben viseli a zaklatást.

Igazán jól alakul az utóbbi időben VV Annamari magánélete. Ahogy arról korábban beszámoltunk a VV egykori fura lánya szerelembe esett egy kaposvári fiatalemberrel, akivel boldogabb mint valaha. Felhőtlenségét azonban beárnyékolja egy másik férfi, aki képtelen belenyugodni abba, hogy Annamari nem őt szereti.

A fiatalember szerelmes levelekkel bombázza az egykori realityszereplőt, akinél mostanra betelt a pohár. „Íme az én drágalátos kis zaklatóm! Kissé már elegem van belőle. Hetek óta zaklat a szerelmes kis leveleivel. Szánalmasak egyes emberek!” – fakadt ki közösségi oldalán a bénító tekintetű lány, aki reméli, hogy a zaklató személyének felfedésével abbamaradnak a szerelmes üzenetek.

„Remélem most, hogy közszemlére tettem, végre leszáll rólam ez a perverz kis majom!” – fakadt ki a villa egykori fura lánya, aki zaklatója profilját is megosztotta közösségi oldalán. A szőkeség egyébként gyakran kap elismerő szavakat és bókoló üzeneteket rajongóitól, ám ez a férfi most minden határon túlment. Annamari szerint egyszer a szobáját is teleaggatta az ő fényképével, így a fiatal lánynak végképp elege lett a férfi magatartásából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik