Szórakozás

Munkanélküli lett az RTL Klub felfedezettje

VV-Annamari(210x140)(1).jpg (vv annamari, )
VV-Annamari(210x140)(1).jpg (vv annamari, )

VV Annamari nemrég még lelkendezve mesélt munkájáról. Mostanra azonban ismét a munkanélküliek táborát gyarapítja.

Kártyavárként kezd összeomlani VV Annamari élete. A villa egykori fura lánya bár nagy átalakuláson ment át az utóbbi időben, és úgy tűnt, a dolgok kedvezően alakulnak az életében, most mégis minden tönkrement körülötte.

Az egykori VV-szereplőnek nem csupán a szíve tört össze, hanem abból a lakásból is el kellett költöznie, melyet kedvesével osztott meg. Annamari a szakítás után munkaterápiával gyógyult. A fiatal lány ugyanis az egyik szépségszalonban kapott munkát, ahol a fogyni vágyó hölgyeket segítette a felesleges kilók leadásában.

A luxusbörtön egykori lakója élvezte amit csinált, s örült, hogy végre van munkája. Ám alig egy hete furcsa bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán.  A helyzet odáig fajult, hogy Annamari végül felmondott.

Azt, hogy pontosan mi történt nem tudni, hiszen az egykori VV-szereplő nem szeretné kommentálni a felmondás körülményeit. Annyi azonban bizonyos, hogy a történtek megviselték a szőkeséget, hiszen az egykori VV-s vékonyabb, mint valaha. Fogyásának pedig nagy valószínűséggel lelki okai vannak. Ám Annamari ennek ellenére nem tört össze. Az erős jellemű lány tovább küzd a boldogságáért, s ahogy ő fogalmazott, már a szerelem illatát is érzi a levegőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik