Szórakozás

Egykori villalakó akarja megszerezni Bence gazdát

vv-annamária (vv annamária, )
vv-annamária (vv annamária, )

Lassan egy hónapja, hogy VV Annamari újra szingli. Az egykori villalakó a Házasodna a gazda című műsorba is jelentkezhetne, ugyanis Bence gazda kimondottan kedvére való.

Drámai perióduson van túl VV Annamari, akivel párja minden előzmény nélkül szakított. Az egykori realityszereplő a villalét után találta meg a boldogságot és kedvesével szinte azonnal össze is költöztek, ám boldogságuk nem tartott sokáig. Egy hónappal ezelőtt a nagy szerelemnek vége lett.

Az okokat egyik fél sem firtatta. Annamari a szakítás óta napról napra jobban van, mely javulásban a barátaival közösen töltött idő és a sok új élmény is közrejátszik. Így nem meglepő, hogy a fiatal lány – bár még nem érzi magát késznek egy kapcsolatra – újra kacsintgat a férfiak felé.

Így eshetett meg az is, hogy az egykori realityszereplőnek megakadt a szeme a Házasodna a gazda egyik szereplőjén. Bence gazda – aki korban is Annamarihoz passzol – kifejezetten szimpatikus a VV egykori játékosának. Sőt, még az is elképzelhető, hogy VV Annamarit hamarosan ismét láthatjuk a képernyőn, hiszen rajongók tucatjai bíztatják, jelentkezzen a műsorba. Azt, hogy a fiatal lány miként dönt, még nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy sokan látnák újra szívesen a képernyőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik