Szórakozás

Sorozatsztár lesz VV Seherezádéból

VV Seherezádé (vv seherezádé, )
VV Seherezádé (vv seherezádé, )

A VV egykori szőkesége bár sokáig hallgatott külföldi filmszerepéről, most már nem titkolja: hamarosan sorozatsztár lesz belőle.

Szinte egy perc szabadideje sincs VV Seherezádénak mióta elhagyta a VV luxusbörtönét. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szőkeség egész Európát beutazza, mint DJ. Egymást érik a felkérések a fiatal lány naptárában, aki nem tagadja, leginkább külföldön keresett a muzsikája.

Ám nemcsak a zenéje, hanem dekoratív megjelenése miatt is kedvelik határainkon túl az egykori reality-szereplőt. Az egyik napilap értesülései szerint Seherezádét korábban egy sorozatszereppel is megkínálták, ám a szőkeség az újság megkeresésére ezt nem erősítette meg.

Életkép a forgatásról

Fotó: Facebook

Mostanra azonban már teljesen bizonyossá vált, hogy VV Seherezádé elvállalta a szerepet. A szőkeség a minap egy képet is megosztott közösségi oldalán, melyhez csak annyit írt kommentárnak ’Forgatunk’. A rajongók persze egyből kíváncsiak lettek, így Sehi nem titkolózhatott tovább. Elárulta, egy akció-vígjátékban fog feltűnni, melyet a Vajdaságban forgatnak. Ennél többet azonban rajongóival sem osztott meg Seherezádé, aki legutóbb Albániában lépett fel mint DJ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik