Szórakozás

Veszélyben van VV Seherezádé?

A ValóVilág szőkesége legutóbb Svájcban tölthetett néhány napot DJ turnéja keretében. Alig ért haza, máris Szerbia felé vette az irányt.

A világ egyik legszebb helyén járt VV Seherezádé, aki a festői szépségű Svájcban dolgozott néhány napot. A szőkeség két estén át játszott Svájc egyik legmenőbb klubjában.

Bár egyesek másra számítottak, de úgy látszik, a fiatal lánynak bejött az élet, hiszen alig ért haza, máris indulnia kellett egy másik fellépésre, Szerbiába. Az egykori reality-sztár nem panaszkodik.

Elmondása szerint már egész évre tele van a naptára fellépésekkel, melyek közül alig néhány szólítja haza. Külföldön ugyanis sokkal nagyobb a kereslet a dekoratív szőkeség zenéjére. Ám Seherezádé ezt egyáltalán nem bánja.

Fotó: Facebook

Úgy érzi, itthon még mindig nem nézik jó szemmel, hogy  kemény gyakorlással igyekszik felküzdeni magát a DJ-k élvonalába.  Néhányan úgy vélik, mindaz, amit ő csinál, csak szemfényvesztés. Pedig a huszonéves lány állítja, napi négy-öt órát gyakorol azért, hogy színvonalas mixet adhasson ki a kezéből.

Egyesek féltik a törékeny szőkeséget, azt suttogják, veszélyben van, előbb-utóbb kicsinálhatja a konkurencia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik