Szórakozás

Botrányba fulladt a ValóVilágos szépség fellépése?

vv seherezádé (vv seherezádé)
vv seherezádé (vv seherezádé)

VV Seherezádénak elege van abból, hogy DJ tevékenysége miatt egyfolytában kritizálják. Állítja, csak az építő jellegű véleményekkel foglalkozik.

Többen is bántják VV Seherezádét, aki a villalét után most DJ-ként próbál szerencsét. Legutóbb például azt írták róla, hogy botrányba fulladt a fellépése, mert nem tetszett a közönségnek a zenéje. Állítólag még a színpadról is letessékelték.

A szőkeség az utóbbi időben buliról bulira jár, ám egyesek szerint mindez csak szemfényvesztés. Ellenlábasai azt vallják, a lány bájaival szeretné elfedni zenei hozzá nem értését.

A rosszakarók szerint ugyanis a lány egyszerű mixlemezeket pörget a bulikon, és szó sincs valódi zenekeverésről. Seherezádé azonban mindezt most a Fókusz kamerái előtt is megcáfolta. A VV szőkesége elárulta, napi 5-6 órát gyakorol, mely egyáltalán nem esik nehezére. Sehi bár tudja, hogy még rengeteget kell fejlődnie, nem adja fel. Szerinte igenis van keresnivalója ebben a szakmában.

A ValóVilág szőkesége szerint ilyen rágalmakat csak azok terjesztenek, akik még egyetlen buliján sem vettek részt. Ott ugyanis szemmel látható, hogy Seherezádé nagyon is érti a dolgát. A  vv-s szerint eddig minden buliján óriási sikert aratott muzsikájával, s van, ahová vissza is várják. Seherezádénak pedig csak ezek a pozitív visszajelzések számítanak, s a rosszakarók fúrására már nem is figyel. Azokat megtanulta kizárni, s csak az építő jellegű kritikákra koncentrál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik