Szórakozás

Teljesen megváltozott a VV szőkesége

VV Seherezádé már túl van első fellépésein, ahol DJ-ként bizonyíthatott a lemezlejátszók mögött.

Hatalmas átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben VV Seherezádé. Az egykori VV-s először új szakmája bejelentésével döbbentett meg mindenkit. A szőkeség ugyanis lemezlovasként próbál szerencsét, s bízik benne, hogy sikerül betörnie a hazai piacra.

Ám a huszonéves lány nemcsak szakmát választott magának az utóbbi időben. Önállóbb is lett, melyet az is bizonyít, hogy elköltözött otthonról. Bár új párkapcsolata végül zátonyra futott, Seherezádé nem kesereg. Gőzerővel gyakorol – akár napi öt órát is – s fellépéséről fellépésre jár.

Az egykori valóságshow-szereplő legutóbb az egyik közismert budapesti szórakozóhelyen pörgette a lemezeket. Előadásáról több videó is felkerült a legismertebb videomegosztó oldalra, ahol a rajongók eddig leginkább tetszésüknek adtak hangot. Ám nemcsak Seherezádé zenéjét méltatják a rajongók, hanem új külsejét is. A szőkeség ugyanis dúsabb keblekkel és több tetoválással a testén járja a klubokkat, mely változás kifejezetten kedvére való, különösen az erősebbik nemnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik