Szórakozás

Csúnyán felültették VV Gergőt

vv gergő (vv gergó)
vv gergő (vv gergó)

A ValóVilág egykori alfahímje nagy erőkkel vetette bele magát a rádiózásba. Gergő továbbra is lelkes, ám a műsorba meghívott vendégek sorra mondják le az alfahímmel való beszélgetést.

Nem a legjobban jön ki a lépés mostanában VV Gergőnek, legalábbis ami rádiós, műsorvezetői munkáját illeti. A ValóVilág egykori alfahímje az utóbbi hetekben műsorvezetőként próbálta ki magát az egyik online fogható rádión, mely felkérésnek rendkívül örült.

Úgy tűnt, Gergő megállja a helyét ezen a fronton is. Ám az utóbbi két hétben – rajta kívül álló okok miatt – kudarcokkal kellett szembenéznie. Hiszen a műsorban való szereplést két egymást követő héten is lemondta a meghívott vendég. Az első esetben még természetesnek vette a dolgot Gergő, hiszen néha megesik ilyen. Másodszorra azonban ő is megdöbbentett, hiszen vendége még annyival sem tisztelte meg, hogy idejében jelezze, mégsem tud eleget tenni a felkérésnek.

Dukai Gergő így kellemetlen szituációba került, hiszen az élő adás az utolsó pillanatban elmaradt, s egy korábbi műsor ismétlésével kellett beérniük a rajongóknak. A VV egykori szereplője bízik benne, hogy többet ilyen nem fordul elő, s újra élőben hallhatják őt az online rádió hallgatói.

Annak érdekében, hogy az ilyen kellemetlen szituációkat a jövőben elkerülje, a VV egykori szereplőjének azt tanácsolták rajongói, hogy jobban válogassa meg interjúalanyait. Egy erősebb vendégszűrővel talán nem fordul elő több kínos helyzet VV Gergő rádiós műsorvezetői karrierjében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik