Szórakozás

Életveszélyben vannak az RTL Klub sztárjainak családtagjai?

Sokakat irritál az, ahogyan a ValóVilág játékosai viselkednek. Ám mivel őket nem tudják elérni, így nem kizárt, hogy családtagjaikon próbálnak bosszút állni. De valódi veszélynek vannak kitéve a villalakók rokonai?

Kiss Erzsébet pszichológus szerint teljesen reális esélye van annak, hogy egy bomlott elméjű ember, vélt sérelmei miatt ténylegesen rátámadjon a villalakók szeretteire. A napi sorozatok és valóságshow-k sajátossága – hiszen annyira azonosulni lehet velük -, hogy az ember már-már saját sérelemként éli meg, ha tévés kedvencét bántják. Éppen ezért nem kizárt, hogy valaki bosszút akarjon állni, s mivel a játékosok még a villában tartózkodnak, így kézenfekvő, hogy rokonaikat veszik célba.

A Hír24 nem tud róla, hogy a VV-k játékosainak családtagjait eddig támadás érte volna, de fenyegetéseket már többen is kaptak. Úgy tudjuk, hogy VV Attila miatt is sokat kell tűrnie a családtagoknak és az ismerősöknek. Nem is csoda, hiszen a villa kavarógépe mindenkibe belerúg, szinte már nincs olyan ember, aki szóba állna vele. A legfrissebb hírek szerint például Kinga volt szerelme is pályázik a luxusbörtön fura figurájára. Egyesek szerint félő, hogy a fiatalember elégtételre készül. A pszichológus szerint ez például tipikus esete annak, amikor a családtagok is veszélybe kerülhetnek, hiszen a féltékeny expasi jelenleg Attilát akkor sem tudná elérni, ha akarná. A játékosokat ugyanis szigorúan őrzik és védik, ők biztosan nincsenek veszélyben.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Állítólag Kinga családtagjainak sem ártana óvatosnak lenniük, hiszen a szőke hisztérika is sokaknál kihúzta már a gyufát. Arról azonban nincs tudomásunk, hogy őket bárki megfenyegette volna.

Seherezádé édesanyját is féltik a rajongók. Igaz, őt elsősorban Gergő bosszújától, Ditt ugyanisi keményen beolvasott a börtönviselt fiatalembernek. Az asszony korábban a Hír24-nek elmondta, jobban szereti az óvatosságot, ezért a Gergővel való találkozóra sem ment egyedül. A fiú azt mondta, soha nem bántana senkit, még a feltételezést is kikérte magának. A pszichológus azonban úgy véli, jobb, ha Ditti valóban óvatos, hiszen Gergőnek lehetnek olyan rajongói, akik esetleg magukra veszik az ex-villalakót ért sérelmeket és helyette próbálnak lépni.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Korábban a ValóVilág negyedik szériájában Alekosz szüleit féltették a legjobban. A görög ugyanis annyi, nem éppen pozitív dolgot követett el, hogy jelentősen megnőtt haragosainak száma. Alekosz azonban az utóbbi időszakban szinte egyfolytában elzárva élt a külvilágtól, így ő biztonságban volt, míg családtagjai a bosszúvágytól hajtott nézők szabad prédájává váltak. Szerencsére komoly atrocitás őket sem érte, remélhetőleg ezután sem rajtuk verik majd el a port fiúk viselkedése miatt.

A pszichológus azt mondja, érdemes azon is elgondolkodni, milyen emberek azok, akik szeretteiket veszélynek teszik ki csak azért, hogy ők a középpontba kerüljenek? Mert akármennyire is tagadják, a villalakóknak is tisztában kell lenniük azzal, hogy a hirtelen jött ismertséggel családtagjaikra irányítják a reflektorfényt – vele együtt pedig a népharagot is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik