Szórakozás

Védelmet kért VV Sehi édesanyja

Rajongói féltik Gergő bosszújától Seherezádé édesanyját, aki kendőzetlenül alkotott véleményt a fiúról. Ditti mostanában sehova sem megy egyedül.

Sokan állnak Seherezádé mellé a különböző fórumokon. A rajongók többsége úgy látja, hogy Gergő legutóbbi húzásával igencsak megalázta a szőkeséget. Az ominózus eset után természetesen a villalakó édesanyja is kiállt gyermeke mellett, sőt kurafinak nevezte Gergőt, ami a fiúnak nagyon nem tetszett. Ezt egyébként a Hír24-nek is elmondta.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Seherezádé édesanyját, Dittit egyes kommentelők attól féltik, hogy őszintesége miatt esetleg bántódása esik: Gergő vagy barátai bosszút állnak rajta. Ditti a Hír24-nek azt mondta, eddig szerencsére semmiféle fenyegetést nem kapott. Hozzátette, természetesen mindenre fel van készülve, ezért például az RTL Klub-os gergős találkozóra sem ment egyedül, oda is párja kísérte el. A férfi egyébként határozottan állítja, bármi is történne, ő megvédené. Mint megtudtuk, az asszonynak az volt a kikötése az interjú előtt, hogy az exvillalakó egyedül és ne barátaival érkezzen a találkozóra. Az interjú alatt egyébként semmiféle atrocitás nem történt, sőt még hangos szó sem esett, ami persze nem csoda, hiszen mindkét fél tisztában volt azzal, hogy kamerák rögzítik minden megmozdulásukat. Seherezádé édesanyja azt is kijelentette, úgy gondolja, semmiféle becsületsértő dolgot nem mondott Gergőre, így a fiúnak nincs oka arra, hogy haragudjon rá.

Gergő, bár továbbra is sértve érzi magát, kijelentette: nem kell tőle senkinek sem tartania. A fiú leszögezte, természetesen tudja, hogy az sem dicséretes dolog, amiért ő börtönbe került, de az nem erőszakos bűncselekmény volt. Soha senkit nem bántott, a konfliktusait nem így szokta intézni. Ezt egyébként a fiú barátai is megerősítették korábban, amikor felröppent a hír, hogy a börtönviselt fiú esetleg képes lenne lányokat bántalmazni. A hozzá közel állók szerint ez teljességgel kizárt, inkább őt használták ki a lányok, mintsem fordítva.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ugyanakkor a legutóbb kiesett villalakó kijelentette: ha bántják, nem hagyja magát, kiáll az igazáért. Gergő azt mondja, szeretné tisztázni Seherezádé anyukájával, hogy nem bántotta a lányát, arról pedig nem tehet, hogy Seri beleszeretett.

Gergő, mióta kiesett a játékból, főként pozitív visszajelzéseket kap. Korábban azonban ez nem mindig volt így, múltja miatt sokszor megbélyegezték. Leginkább az fáj neki, hogy azért nem kapott meg munkákat, mert őszintén bevallotta, börtönben volt. Azt sérelmezi, hogy egyesek esélyt sem adtak neki arra, hogy bebizonyítsa, jó szakember. Ugyanakkor a magánéletében mást tapasztalt. Ha valaki vette a fáradságot, hogy megismerje, akkor általában az előítéletek is elmúltak, és megkedvelték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik