Szórakozás

Megtáncoltatta az olimpia nézőit Dévényi Tibor

dévényi tibor (dévényi tibor)
dévényi tibor (dévényi tibor)

Az olimpia előestéjén egy londoni klubban tartott retro bulit Dévényi Tibi bácsi, aki az olimpia szurkolóinak hatalmas bulit csapott. Ráadásul több pöttyös labdával is megörvendeztette a bulizó tömeget.

Hatalmas bulihangulatot varázsolt az elmúlt egy hétben Dévényi Tibor, aki pöttyös labdáit továbbra is a közönségnek osztogatja az est csúcspontján. Így volt ez legutóbb is, amikor az este folyamán ismét jó néhány pöttyös labdát repített a táncolóknak Tibi bácsi, köztük egy olyat, amelyen a Coco Jamboo előadójának, Mr. Presidentnek az aláírása virított.

„Ahol a leghangosabban tapsolnak, oda dobtam egy dedikált labdát. Pénteken egy Fenyő Miki és egy Mr. President által aláírt labdát hajítottam a tömegbe, illetve Dévényi Tibi bácsisat is” – mesélte a híresség.

Dévényi Tibor nosztalgia diszkót tartott Londonban is, ahol magyar sportolók és szurkolók koptatták a parkettát a zenéjére. Az olimpia nyitónapján pedig egy olyan klubban lépett fel, ahol a kinti magyarok napról napra követhetik az ötkarikás játékokat. Úgy tűnik, a tavaly súlyos sérülést szenvedett lemezlovas fáradhatatlan, s nem múlhat el retro diszkó nélküle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik