Szórakozás

Exkluzív! Elképesztő dolog történt a magyar tévéssel!

Dévényi Tibi bácsit óriási megtiszteltetés érte. Nemrég arról értesítették,  őt választották ki arra a feladatra, hogy az olimpia megnyitója után bulit csináljon London belvárosában.

Kevés ember büszkélkedhet olyan felkéréssel, mint a magyar híresség. Természetes hát, hogy azonnal igent mondott amikor megkeresték. Azt mondja, különösebben nem kell készülnie, de természetesen különleges dologgal ezúttal is szeretne előállni. A buliba tíz pöttyös labdát visz magával, melyet kidobál a nézők közé. Ezeken nemcsak az ő aláírása szerepel, hanem egy-egy olimpiai bajnoké is.

Szerencsére Tibi bácsi mostanra felépült, így bátran bele mer vágni a július 27-i nagy kalandba. Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, tavaly a Fridge Fesztiválon lezuhant a két méter magas színpadról. Csak a szerencsének köszönheti, hogy nem törte össze még jobban magát, persze így is számos sérülése lett, melyek komoly rehabilitációt igényeltek.

A híresség a Hír24-nek elmondta, most már sokkal jobban van, orvosai javaslatára sokat sétál és úszik, hogy karbantartsa magát. Ahogy fogalmazott, csak a szokásos öregségi gyógyszereket szedi, mint például a vérnyomáscsökkentő.

„A nyugdíjasok abba hallnak bele, ha úgy érzik, hogy nincs már rájuk szükség. Remélem, ez velem nem történik meg. Egyelőre rengeteg felkérésem van, folyamatosan tele van a naptárom nyárra is, végigfesztiválozom. Persze nem szeretném túlhajtani magam, mert még ott van a 11 éves kisfiam, akinek szüksége van rám” – tette hozzá Dévényi Tibi bácsi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik