Szórakozás

Számos betegség gyötri a magyar tévést – Megoperálták

Csak lassan regenerálódik Dévényi Tibor, aki tavaly novemberben súlyos balesetet szenvedett. A DJ a Hír24-nek őszintén beszélt egészségi állapotáról.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Néhány nap múlva 65. születésnapját ünnepli a legendás televíziós. Bár mindenki csodálja azt a fiatalos lendületet, amivel él és dolgozik, nem tagadja, többféle baj is gyötri, amelyek miatt kénytelen gyógyszereket szedni. Ráadásul a tavaly év végi balesete után is lassabban gyógyul, mint ahogyan azt gondolta. A Hír24-nek viccelődve azt mondta, ez is életkori sajátosság.

Az ország Tibi bácsija novemberben a Fridge Fesztiválon lezuhant egy két méter magas színpadról, aminek következtében súlyos zúzódásokat szenvedett – mint ahogyan arról már beszámoltunk. Állítása szerint legjobban attól retteget, hogy az esés következtében megsérült a csípőprotézise, amelyet még 1989-es balesete után ültettek be neki. Bár a protézise szerencsése sértetlen maradt, de a szervezete csak lassan regenerálódik. A Hír24-nek elárulta, bár már nem kell utókezelésre járnia, de a zúzódásai még mindig sajognak. Abban bízik, hogy az úszás majd jót tesz fájós tagjainak.

Dévényi Tibort tavaly év végén egyéb gondok is gyötörték. Őszintén beszélt arról, hogy veséjében cisztát találtak. Az elváltozást azért kellett eltávolítani a szervezetéből, mert egyre nagyobb lett. Amikor felfedezték 2-3 centis volt, amikor eltávolították, már nyolc centis. Tibi bácsi azt mondja, a folyamatosan növekvő ciszta a végén már nyomta az izmokat, és fájdalmat okozott számára. Az operáció jól sikerült, az elváltozás jóindulatú volt, így különösebb utókezelést nem igényel.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ettől függetlenül a tévés továbbra sem szeretné elkerülni az orvosi rendelőt. Mint eddig mindig, továbbra is beiktat évente egy-egy teljes kivizsgálást, ahol biztosan kiderül, ha valami rejtett betegsége van. Így jutott tudomására az is, hogy sem a vérnyomása, sem pedig a vércukorszintje nincs rendben. Ezekre folyamatosan gyógyszereket szed, így panaszai nincsenek. A retro DJ azt állítja, az is jó hatással van egészségi állapotára, hogy folyamatosan fiatalok között van, de 10 éves kisfia is karban tartja.

Dévényi Tibornak gyakran felteszik a kérdést, neki milyen három kívánsága van a hátralévő életére vonatkozóan. Míg régebben ezen komolyan elgondolkodott, ma már azonnal vágja a választ. Mind a három kívánsága az, hogy egészséges legyen, szerinte a többi ezután már megoldható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik