Szórakozás

Gáspár Győző bíróságra megy – Kipakolnak

gáspár-győző (gáspár győző, )
gáspár-győző (gáspár győző, )

A Gáspár család úgy érzi, megsértették személyiségi jogaikat akkor, amikor nyaralásukról a tudtuk nélkül írtak, ráadásul olyan dolgokat, amelyek nem fedik a valóságot.

Bíróságra megy Gáspár Győző, mert az egyik napilap állítása szerint hazugságokat írt róluk. A család a napokban érkezett haza Törökországból, de nem tudták kipihenni magukat, mert a showmann elmondása szerint egy újságíró zaklatta és fenyegette őket.

Bea a Hír24-nek elmondta, nem igaz, hogy milliókat költöttek a nyaralásra, azt ajándékba kapták Győző testvérétől. Azt az állítást is cáfolta, miszerint hangoskodtak volna a szállodában. Arról is beszámolt, hogy utánanéztek, valóban volt-e a szállodának olyan vendége, akire hivatkozva az újság lejárató cikket közölt róluk. Mint mondja, kezükben van egy igazolás, hogy ilyen nevű nő nem szállt meg azon a helyen, ahol ők is laktak, és a recepciósok is cáfolták, miszerint ők nyilatkoztak volna a lapnak.

Nemcsak Gáspárék, de a szálloda és az utazási iroda is úgy érzi, kárt okozott számukra az ominózus írás, ezért ők is bíróságra mennek.

Bea egyébként az Európai Bírósághoz is beadvánnyal fordul, mert úgy érzik, szándékosan el akarják a családjukat lehetetleníteni. Amit csinálnak, mindenbe belekötnek, ráadásul folyamatosan valótlanságokat állítanak róluk. Ez pedig nemcsak az idegállapotukra van rossz hatással, de munkáktól is elesnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik