Szórakozás

Győzikét pénzmosással gyanúsítják

Pénzmosás (pénzmosás, )
Pénzmosás (pénzmosás, )

A Blikk szerint nyomozók vizsgálják, hogyan kaphatott a show-man százmilliókat a nagymamájától.

A lap úgy tudja, a Nemzeti Adó– és Vámhivatal (NAV) csalás és pénzmosás miatt új eljárást indított, amit a gyanú szerint Gáspár Győző társakkal követett el. A nyomozást már le is zárták az iratismertetés után, de a Nógrád Megyei Főügyészség tovább nyomoztat a show-man vallomása miatt, amely szerint luxusélete nagymamájának köszönhető.

Győzike szerint Maris mamának ő volt a kedvence, ezért hagyta rá a vagyonát. Az örökség érdekli a NAV embereit is. Az eljárás végéig zárolták a 150 milliós örökséget, és a temetőben is terepszemlét tartottak. A Blikk értesüléseit a show-man ügyvédje és főügyészség szóvivője megerősítette.

– Gáspár Győzőt, egy ismerősét és egy rokonát adócsalással, illetve pénzmosással gyanúsítják. A tanúk és a gyanúsítottak további kihallgatása szükséges, mert Gáspár Győző ügyészségnek tett vallomása a már lezárt nyomozati anyaghoz képest sok újdonságot tartalmazott, így további nyomozati cselekmények elvégzését rendelte el a Nógrád Megyei Főügyészség – mondta a lapnak Bóna Gyula szóvivő.

Mint tegnap – szintén a Blikk alapján – megírtuk – Győzike azt állítja, nagymamája vett dédunokáinak három házat és adott nekik csaknem 200 millió forintot. Az ügy egyébként akkor robbant ki, amikor kiderült a rapper-show-man az RTL Klubtól kapott fizetését nem tüntette fel adóbevallásaiban, járulékokat sem fizetett. Azt állította, egy fillért sem kért a szereplésért, de arra mindeddig nem adott magyarázatot, miből élt évekig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik