Szórakozás

Győzike megcsináltatja a melleit

gáspár győző (gáspár győző)
gáspár győző (gáspár győző)

Parázs vita alakult ki a showman adócsalási ügyének tárgyalásán, amelyen a showman bejelentette: megműtteti a melleit – tudósított a Blikk.

Gáspár Győzőék egy éve képtelenek világos választ adni a bíróságnak arra a kérdésre, hogy hová tűnt 81 millió forint, amely után – a vád szerint – színlelt szerződések segítségével nem fizettek adót. A pénz sem a B. Attila vezette menedzsercég, sem Gáspárék bevallásában nem szerepelt.

Az ügy hétfői tárgyalásán azt boncolgatták, adott-e a vállalkozás, és ha igen, mennyit az RTL Klub által átutalt gázsiból a családnak.

A szakértők szerint a produkciók anno létrejöttek, Gáspárék a munkát elvégezték, a menedzsercég kiállította a számlát, azonban az áfaanalízisben már nem szerepelt a tétel. Ebből az következik, hogy nem maradt a cégnél az összeg. Arról nincs dokumentum, hogy a vállalkozás bármilyen tevékenységet végzett volna a műsor létrejöttében – számolt be a lap.

Gáspár Győző és védője ezzel szemben arra hivatkoztak, hogy a cégnek kiadásai voltak, és a szakértők csak találgatnak. Szerettek volna saját igazságügyi szakértőt bevonni az ügybe, de ezt a bíróság elutasította.

A perbeszédeket szeptemberre írta volna ki a törvényszék, ám Győzike elfoglaltsága miatt az újabb tárgyalást csak októberben tarthatják meg. Gáspár közölte, plasztikai műtétre készül: a hasa után a mellét műtteti kisportoltra.

A Blikknek elárulta azt is, hogy depresszióssá tették az utóbbi idők támadásai, arra viszont nem válaszolt, hová tűnt a pénz. Sejtelmesen csak annyit mondott: lesznek még meglepetések, mert ő nem bűnöző – írta a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik