Szórakozás

Exkluzív! Megtámadták az utcán Győzikét és gyermekét

gáspár győző (gáspár győző, )
gáspár győző (gáspár győző, )

Gáspár Győzőéket teljesen kikészítette, hogy az utóbbi időben lépten-nyomon adócsalással vádolják őket. Ráadásul néhány napja csaknem tragédiával végződött az esti sétájuk.

Egy ismeretlen személy arról értesítette a Hír24-et, hogy Gáspár Győzőéket megtámadták Salgótarjánban, miközben békésen hazafelé mentek. A történtekről az érintettet kérdeztük. Győző nem tagadta a támadást.

„Az utóbbi időben valóban nincs nyugalmunk, mióta az újságok mindenfélét írnak a családunkról. Hiába nem vagyunk adócsalók, egyesek mégis úgy tekintenek ránk, mint akik bűncselekményt követtek el. Szerintem ennek köszönhető az is, hogy néhány napja ránk támadtak az utcán. A gyerekekkel voltam, amikor egy férfi nekem jött és meg akart verni. Meg is ütött, szerencsére nem sérültem meg. Alig tudtam megvédeni magunkat. Szerencsére, amikor látta, hogy mások is a segítségünkre sietnek, elmenekült. Ismerem az illetőt, már máskor is belénk kötött” – mesélte a show-man, aki ezúttal jobbnak látta, ha nem tesz feljelentést a rendőrségen. Azt azonban elmondta, ha újra előkerülne a támadó, mindenképpen az egyenruhásokhoz fordul segítségért.

Győző azt sem titkolta, nagyon kikészült az elmúlt napok történései miatt. Rossz az idegállapota, ráadásul munkája is alig van. Félő, hogy esetleg ismét kórházban köt ki, amit nagyon nem szeretne, mert családja még védtelenebb lenne nélküle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik