Szórakozás

Damu ismerősei tüntetni akarnak

Damu Roland (Damu Roland)
Damu Roland (Damu Roland)

Az egyik közösségi portálon szerveződött rajongói csoport teljesen kiakadt amiatt, hogy míg szerintük Damu ártatlanul a börtönben ül, addig exei még mindig a sajtóban szerepelgetnek.

Sokakat meglepett, hogy a Damu Roland egyik exét a hétvégén az Anna-bál szépei között látták újra. Bár nem ő nyerte meg a versengést, annak ellenére nem kevés helyen jelent meg a neve és az arca. Láthatóan jól érezte magát a reflektorfényben, ami nem is csoda, hiszen a balatonfüredi esemény az idén is pazar volt.

„Persze tudom, hogy nincs közünk ennek a hölgynek az életéhez, de azért nekünk furcsa, hogy amíg Roland szerintünk ártatlanul a börtönben ül, addig ő a rivaldafényben van. Jucikát nagyon tiszteljük amiatt, hogy csendben tud maradni és visszavonult.  Amiatt is kiakadtunk, amikor mindenféle nőcskék azt állították, hogy őket is átverte Roland és pénzt akarnak” – mondta a rajongói kör egyik tagja, aki azt állítja, hamarosan kezdeményezni fogják, hogy csoportosan meglátogathassák Damu Rolandot a tiszalöki intézetben.

„Nem akarunk balhét, nem kell ettől tartani. Csak szeretnénk meglátogatni Damu Rolandot, mert szerintünk szüksége van a lelki támogatásra. Innen üzenjük neki, hogy a rajongók mellette állnak, nem pártoltunk el mellőle és soha nem is fogunk. Ha kell, kimegyünk tüntetni is, de be fogjuk bizonyítani, hogy ártatlanul csukták le” – mondta a Hír24-nek a fanatikus rajongó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik