Szórakozás

Újabb botrány Damu miatt – Sosem lesz vége?

Damu Roland egykori kollégái, ismerősei és barátai között állítólag áll a bál. Egyesek ugyanis kiakadtak azon, hogy a börtönben lévő színészt Stohllal ellentétben nem látogatják egykori munkatársai.

A Hír24-nek Damu egyik volt kollégája elmondta, meg van az oka annak, hogy nem mennek be az egykori sorozatszínészhez a börtönbe.

„Úgy gondolom, hogy nem vetne rám jó fényt, ha meglátogatnám Rolandot. Mi egyébként viszonylag jó kapcsolatban voltunk régen, és korábban meg is fordult a fejembe, hogy majd kérvényezem, bemehessek hozzá, de aztán valaki azt mondta, szerinte ez nem jó ötlet. Attól tartok, hogy ebben az esetben emlegetnék csak igazán a mondást, miszerint madarat tolláról. A szakma egy része igenis jogosnak tartja a börtönbüntetését.Hát ezért gondolom én azt, hogy nem vetne rám jó fényt, ha látogatnám” – mondta a volt kolléga.

Érdeklődésünk során egyébként azt tapasztaltuk, hogy Damu exmunkatársai nem szívesen szólalnak meg ebben az ügyben. Szinte mindenki egyet ért abban, hogy az is baj, ha barátként kezelik a börtönben lévő színészt, meg az is, ha nem állnak ki mellette. Volt, aki elmondta, ebből már botrány is volt az egyik összejövetelen, ahol művészek gyűltek össze.

Állítólag valaki azt javasolta, fogjanak össze és együtt menjenek be Damu Rolandhoz a börtönbe. Ebből aztán vita kerekedett, végül pedig senki nem kérvényezte a csoportos látogatást.

A Hír24-nek csupán egy színészt sikerült találnia, aki nevét is adta a Damuval kapcsolatos nyilatkozatához. Szorcsik Viki korábban szintén a Jóban rosszban című sorozatban játszott. Azt mondja, csak munkakapcsolatban volt Rolanddal, így valójában meg sem fordult a fejében, hogy meglátogassa Tiszalökön. Ugyanakkor, ha többen összefognának a régi stábból, hogy bemenjenek Damuhoz, valószínűleg ő is csatlakozna a társasághoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik