Szórakozás

Üldözik és bíróságra vinnék Damu exbarátnőjét

Damu Roland (Damu Roland)
Damu Roland (Damu Roland)

Damu exbarátnőjére pályázik az az asszony, aki a napokban azt nyilatkozta a Hír24-nek, hogy bírósági végrehajtást kér a börtönben lévő színész ellen.

A Hír24 a napokban arról számolt be, hogy Damu börtönben keresett pénzéből a törvényi előírásoknak megfelelően és bírósági határozat alapján letiltható a tartozás, illetve a gyermektartás. Ekkor jelentkezett egy nő, aki arról beszélt, bár kevés esélyt lát arra, hogy bármikor pénzéhez jusson, de azért mégis beperli Damut. Akkor azt is elmondta, nagyon örülne, ha más, magukat károsultnak valló hölgyek is csatlakoznának hozzá.

„Azóta jelentkezett egy lány, akinek állítólag szintén tartozik Damu. Egy ismert személyről van szó, ezért nem szeretné felfedni magát. Azt mondta, hogy egyedül nem fordult volna bírósághoz, de ha többen vagyunk, akkor ő is csatlakozik a beadványunkhoz. Egyelőre még csak ketten készülünk a bíróságra, de várjuk a további jelentkezőket is” – szögezte le a színész állítólagos exe, aki azt sem titkolja, hogy Damu egykori szerelmére, Jucikára pályázik.

Szeretné felkeresni a nőt, aki az utóbbi időben teljesen visszavonult a nyilvánosságtól. A végrehajtási eljárást kezdeményező hölgy azt akarja, hogy Jucika is csatlakozzon hozzájuk, amikor a bíróság elé vonulnak. Mint ismeretes, annak idején felröppent a hír, miszerint Jucikának is tartozik Damu, ez azonban végül nem bizonyosodott be, mint ahogyan az sem, hogy a színész agresszív lett volna vele.

Ennek ellenére a Hír24-nek nyilatkozó hölgy azt mondja, nem adja fel, amíg meg nem győzik Jucikát, hogy támogassa őket a Damu elleni harcban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik