Szórakozás

Seherezádé felhagy káros szenvedélyével

Bár Seherezádé a ValóVilágban még dohányzott, mára felhagyott káros szenvedélyével. Elektromos cigivel kampányol a dohányzás ellen.

Szinte nem volt egyetlen olyan villalakó sem, aki ne dohányzott volna a luxusbörtön falain belül. Ezért a műsor készítői a negyedik széria játékosait látva úgy döntöttek, javítanak a helyzeten egy dohányzásleszoktató-kampánnyal. Az akció keretében elektromos cigarettát kaptak a játékosok, akik közül Jerzy és Béci elsőként csatlakozott a kezdeményezéshez. Kitartásuk időtállónak bizonyult, hiszen azóta, mindketten a dohányzás elleni kampány arcai lettek. VV Béci ráadásul egy saját nevével fémjelzett elektromos cigit is piacra dobott, leszokásra buzdítva mindenkit.

Míg a VV4 játékosai lelkesek voltak, mindez nem volt elmondható az ötödik széria szereplőiről. Ők ugyanis éjjel-nappal füstölögtek, és semmi hajlandóságot nem mutattak arra, hogy felhagynának káros szenvedélyükkel. A helyzet a villán kívül sem igazán változott. A VV5 játékosainak többsége még ma is a dohányzik, leszámítva Seherezádét, aki jó úton halad ahhoz, hogy egy életre letegye a cigarettát. „Szokjatok le a dohányzásról! Én is azon vagyok!” – írta rajongóinak a szőkeség, aki VV Bécihez hasonlóan elektromos cigire váltott. A nemrég mellplasztikán átesett lány tapasztalatai kifejezetten jók az elektromos cigit illetően, melyet hétvégén egy buliba is magával vitt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik